TOP LATEST FIVE بیماری خود ایمنی چیست URBAN NEWS

Top latest Five بیماری خود ایمنی چیست Urban news

Top latest Five بیماری خود ایمنی چیست Urban news

Blog Article

غده تیروئید مسئول تولید و ذخیره هورمون‌هایی است که به مدیریت عملکردهای مختلف بدن از جمله ضربان قلب و فشار خون کمک می‌کنند.

از آنجایی که بدن یک نسخه‌ آنتی‌بادی‌ها را ذخیره می‌کند، در صورت مواجه دوباره با همان پاتوژن بدن با سرعت بیشتری می‌تواند با آن مبارزه کند.

ما در این مقاله قصد داریم به هر آنچه که در خصوص علل افت فشار خون باید بدانید اشاره کنیم.

تیروئید: انواع، درمان، آزمایش تیروئید / علائم تیروئید پرکار و کم کار

دانشمندان مدت‌ها است که در مورد درمان قطعی قند خون با استفاده از دستگاه‌های قابل کاشت برای مدیریت دیابت نوع ۱ بدون نیاز به تزریق منظم انسولین تحقیق کرده‌اند. محققان به این نتیجه رسیده‌اند که این دستگاه از سلول‌های بتای پانکراس بدن در برابر حمله ایمنی تا ۶ ماه محافظت می‌کند.

این باور وجوددارد که استفاده از روغن زیتون پوست را نرم‌ و بی‌عیب‌ونقص کرده زیرا رطوبت‌پوست را تامین‌کرده و قابلیت‌ارتجاعی پوست را افزایش‌می‌دهد.

در حال حاضر، درمان کردن دیابت نوع ۲ برای افراد آسان‌تر از نوع ۱ است. این به این دلیل است که دیابت نوع ۲ یک بیماری خودایمنی نیست و طیف وسیعی از نیروهای خارجی و عادات سبک زندگی می‌تواند آن را بدتر کند. شما می‌توانید با تماس با مشاوره آنلاین پزشکی مدیست با علائم این بیماری بیشتر آشنا شده و اطلاعاتی در مورد دیابت نوع ۲ کسب کنید.

طحال: اندامی است كه خون را تصفيه می‌كند. در سمت چپ و بالای حفره شکم قرار دارد.

میکروبیولوژی صنعتی – کاربرد میکروب ها در صنعت به زبان ساده

در ادامه توضیح خواهیم داد که این سیستم چگونه این کار را می‌کند، اما ابتدا برخی از شخصیت‌های اصلی سیستم ایمنی را معرفی خواهیم کرد.

تیروئید پرکار / پرکاری تیروئید: علائم، خطرات، درمان در طب سنتی و درمان خانگی

در برخی افراد، خوردن گلوتن می تواند منجر به پاسخ ایمنی غیر طبیعی و ایجاد بیماری سلیاک شود.

به عنوان مثال، زنان بیشتر از مردان به بیماری خودایمنی مبتلا می شوند. برخی از اختلالات نیز در قومیت های خاصی شایع تر است، مانند درمان بیماری خود ایمنی در بارداری ام اس در زنان سفید پوست اروپای شمالی و لوپوس در زنان سیاه پوست، اسپانیایی تبار و آسیایی.

افت فشار خون وضعیتی که به آن افت فشار خون ارتواستاتیک هم می‌گویند یکی از انواع پایین آمدن فشار خون است. در این شرایط هنگامی که از وضعیت نشسته یا درازکشیده به حالت ایستاده تغییر حالت می‌دهید، فشار خونتان به‌صورت ناگهانی می‌افتد.

Report this page